0344-570970

Ervaringen

We worden dagelijks verrast door de vele warme en positieve reacties. Dames en heren die al jarenlang met klachten rondliepen en echt verbetering ondervinden. 

Op deze pagina kunt u uw ervaring met ons delen en ook die van anderen lezen. 

Deel hier uw ervaring

De snelste weg naar herstel

26 maart 2024

Dr Groot is een vakman. Hij luistert goed, kijkt goed en adviseert.

Ik maak al jaren gebruik van zijn expertise.

Mijn personeelsleden mogen op vrijwillige basis naar hem toe bij klachten aan het bewegingsapparaat. Ze zijn allemaal erg tevreden. Ipv weken fysiotherapie bij rugklachten of andere klachten gaan ze 1tot 3 keer naar hem toe en zijn ze snel genezen.

Zij zijn blij dat ze snel van hun klachten af zijn en als bijkomend voordeel is ons ziekteverzuim flink gedaald.

Monique Vernooy

Doelgericht, duidelijk, luisterend en snel geholpen

26 maart 2024

Belde op maandag ochtend en kon direct in de middag terecht.

D Groot heeft mij vanaf de eerste behandeling heel goed geholpen om onderrug rugklachten te behandelen.

Hij is zeer kundig en je merkt ook dat hij veel ervaring heeft.

Bij binnenkomst wordt je zeer vriendelijke verwelkomt en denken ze met jou mee.

Arie

Super fijne en vakkundige hulp.

28 februari 2024

Al van alles geprobeerd, en pijn bleef. Toen door een vriendin naar deze praktijk verwezen. Ik belde kon de volgende dag al komen. Diagnose werd snel gesteld. Enkele behandelingen gehad. Waardoor pijn goed houdbaar werd. Dr Groot adviseerde een Real Health traject om te leren leven met chronische pijn. Hier heb ik heel veel aan gehad. En ben hem daar super dankbaar voor. Nu af en toe nog een behandeling nodig, om stabiel te blijven. Het is altijd weer een soort thuiskomen in deze praktijk, waar je absoluut geen nummer bent. En Sonja zijn secretaresse je altijd hartelijk ontvangt en je dit gevoel doet geven.

Gerdiene

Kundige behandeling in ontspannen huislijke sfeer

28 februari 2024

Al een aantal jaren word ik bij Medischcentrum Octa op n vakkundige en in een gemoedelijk sfeer behandeld voor chronische rug/nekklachten. Ik verwonder me telkens weer dat er met n paar behandelingen zo’n groot resultaat geboekt kan worden en dat ik dan weer geruime tijd klachtenvrij ben.

De sfeer die zowel de secretaresse als de arts weten te creëren is ontspannen en vertrouwd. Je voelt je meteen thuis.

Top behandeling.

Nelly

Rollend naar binnen, lopend naar huis.

26 februari 2024

Na een week ziekenhuis en niemand die mij kan vertellen hoe nu verder ben ik terecht gekomen bij OCTA. De verse titel FNS op zak en geen idee hoe ik de functionaliteit in mijn benen weer terug kon krijgen. Ik ben hier van A tot Z super vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen. Al na 1 behandeling liep ik naar buiten terwijl ik met een rolstoel binnen kwam. Nog eens 2 behandelingen verder en ik kon ook weer dansen en spelen met mijn Dochter. Bij twijfel gaan! Of bel mocht je het spannend vinden. Door de grote kennis en openheid van zaken word je altijd serieus geholpen (met een grapje op zijn tijd 😉 en zal er in welke situatie dan ook naar een passende oplossing gekeken worden.

Sharon van Oers